Gør din bogføring lettere

Kender du oplevelsen af, at det kan være svært at finde tid til at klare alle de administrative og økonomiske opgaver i en travl hverdag? Kender du følelsen af at ’spilde‘ sin tid, når man bruger sit krudt på at lave momsregnskab eller gøre sin lønadministration? Så kan jeg med hånden på hjertet sige, at du ikke er den eneste. Derfor vil vi i denne artikel plædere for, at du outsourcer disse opgaver, så du får mere tid til at lave det, du egentlig brænder for: Nemlig at skabe vækst i din virksomhed og få flere kunder. Vi vil derfor agitere for, at du nemmere kan blive en succes, og at din virksomhed lettere kan blomstre, hvis du får nogle til at hjælpe dig med disse opgaver.

Bogholderi, revision og løn system

Da du startede som selvstændig og var en ivrig iværksætter, så var det nok ikke ovenstående ord, der først motiverede dig. Og det behøver det heller ikke. Du kan med fordel få hjælp og rådgivning inden CFO services, lønadministration og bogføring, der kan gøre livet lettere for dig.

Du tænker måske, er det ikke dyrt? Kan man finde en billig revisor? Revisor priser behøver ikke nødvendigvis at være høje. Hvad koster en revisor enkeltmandsfirma, er det godt spørgsmål – og ofte afhænger det meget af, hvilket firma du har. Hvad koster en revisor kan altså være meget forskelligt, men hvis du regner med en timepris på omkring 1000 kr., så går du ikke helt galt i byen.

En fordel er, at et sådant firma ofte kan rådgive dig vedrørende et økonomisystem til små virksomheder. Et økonomisystem, der giver mening for dig, og der er let at bruge. Det samme gælder egentlig når det kommer regnskabsprogrammer for små virksomheder. Her kan et ekstern firma ligeledes lave et økonomisetup til dig, der kan give dig ro i maven og fratage dig for en masse bekymringer. 

Ledelsesrapportering

Når du benytter meget tid med din virksomhed, så er det centralt redskab at få ledelsesrapporter. Men igen; det skal ikke tage for lang tid at få oplysningerne ud af denne rapport, da man således ikke kan bruge oplysningerne. Her kan du ligeledes med fordel få et firma til at sætte systemet op til dig, så det automatisk frembringes. Det handler i bund og grund om, at du skal kunne træffe de rigtige beslutninger på et oplyst og kvalificeret grundlag. Performance management er blevet et populært buzzword, der kan få de fleste ledere op ad stolen. Gør dig selv en tjeneste og få lavet nogle nemmere arbejdsgange, hvor det bliver naturligt og let tilgængeligt, at du får disse ledelsesrapporteringer. Det gør din virksomheds økonomistyring langt nemmere og hurtigere.

Et andet buzzword er CFO services. Det betyder, at du kan få en ekstern finanschef tilkoblet din virksomhed, så du ikke behøver at ansætte én. Det gør det billigere for dig, og du sikrer dig, at du får den bedste rådgivning. Det kan sammenlignes med Deloitte Consulting, der ligeledes tilbyder professionel rådgivning. Gør en forskel for din virksomhed og outsource disse tunge administrative opgaver, så du kan fokusere på dét, du er bedst til.

32.590 Antworten auf „Gør din bogføring lettere“

    1. Thanks for some other fantastic article. The place else could anyone get that kind of information in such an ideal manner of writing? I’ve a presentation next week, and I’m on the search for such information.